Header Image

İçişleri Bakanlığı ile görüşme gerçekleştirdik

YURT Sendikaları olarak “Sınavsız Ünvan Değişikliği” hakkında İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Ahmet ŞENGÜN ile görüşme gerçekleştirdik.
Resmi Gazetede yayımlanan “7103 Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” un 24 ve 25.Maddeleri ile  2828 ve 3413 sayılı kanun kapsamında kamu kurumlarına atanan ve halen görev yapan kardeşlerimizin ile bir üst kadroya atanma şartlarını taşıyanlara Sınavsız Ünvan Değişikliği ile ilgili Kanunun yorum farkı ve yanlış bilgilendirmeden dolayı uygulamanın nasıl olacağı ve kimleri kapsayacağı ile ilgili olarak İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Ahmet ŞENGÜN ve Şube Müdürü Fatma KARAKAYA ile Sendikamız Yönetim Kurulunun 11.04.2018 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğünde yaptığımız toplantıda Kanunun nasıl ve ne şekilde uygulanacağı ve  hangi (Meslek lisesi veya Düz lise ayrımı olmadan) kadroları kapsayacağının, Sendika Yönetim Kurulumuz tarafından Personel Genel Müdürlüğü bilgilendirilmiş ve toplantıda en kısa sürede konu ile ilgili bir çalışma yapılacağı ve yapılan işlemlerden Sendika Yönetim Kurulumuzu bilgilendireceklerini söylemeleri üzerine İçişleri Bakanlığı Personelinin Sınavsız Unvan Değişikliği ile ilgili çalışma başlatılmış olup; Kardeşlerimize hayırlı olması dileğiyle..

YURT Büro Sen
Basın İletişim ve Ar-Ge Bürosu